Diensten

Incidentenonderzoek

 

Continue verbetering. Het liefst natuurlijk zónder incidenten. Maar een incident kan waardevolle input leveren voor lering en verbetering binnen uw bedrijf! Het grondig onderzoeken van incidenten, inclusief het analyseren van gegevens van ritregistratie (ARR) van locomotieven, is dan van groot belang! Het uitlezen van ritregistratiesystemen verzorg ik voor u, u heeft er geen omkijken naar!

Veiligheidsadviseur RID / ADR

 

Als gediplomeerd veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen voor zowel spoor- als wegvervoer begeleid ik bedrijven bij het voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Naar behoefte houd ik de kennis van medewerkers op het juiste niveau. Ook inspecties op de naleving van wet- en regelgeving (RID en ADR) voer ik graag uit. Bent u een terminal, een vuller of losser? Wegtransporteur misschien? Ook dan kom ik graag met u in contact!

Audits en objectinspecties

 

Geen enkel bedrijf ontkomt er nog aan: het op regelmatige basis uitvoeren van audits en inspecties. Of dat nu binnen uw eigen bedrijf is, of bij uw leveranciers of onderaannemers. Waar staat uw bedrijf, wat kan er worden verbeterd? Of waar zijn aanpassingen nodig om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Ik ga er graag samen met u naar op zoek.

Interfaces en samenwerking

 

Bent u geen spoorwegonderneming, maar werkt u met spoorwegondernemingen samen? Bent u een terminal, en komen er treinen binnen op uw bedrijfsterrein? Staat dat proces een beetje "apart" van uw eigen bedrijfsprocessen, en denkt u dat de samenwerking beter kan door meer kennis van elkaar belangen en processen? Neem contact op, ook voor het verzorgen van doelgroep gerichte instructies!

Coaching van medewerkers

 

Het welzijn van mensen is de eerste voorwaarde voor succes. Door diverse redenen, zowel in de werksituatie als privé, staat dat welzijn nog wel eens onder druk. Worstelen mensen met gevoelens, zoals stress, schaamte, angst. In een veiligheidsorganisatie heeft dat direct invloed op de veiligheid. Ik coach uw medewerkers naar een hoger niveau van welzijn, waardoor ze weer beter tot hun recht komen!

Inspecties of taxaties materieel

U koopt, verkoopt, huurt of verhuurt wellicht spoorvoertuigen. Dan is het goed om te weten wat de toestand van de voertuigen is als u de verantwoordelijkheid ervoor overneemt of overdraagt. Dit voorkomt verassingen, en mogelijk hoge kosten achteraf. Het uitvoeren van een inspectie en vastleggen van de resultaten is dan belangrijk. Ook de begeleiding van taxaties in geval van koop, verkoop of herfinanciering behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!